Nun
Stichting MFI Projecten Over Muktinath Foto-album Donaties Contactgegevens Home
Doel
Oprichting
Bestuur
Aanbeveling
Samenwerking
Nieuwsbrieven & artikelen
Sponsors
Lokale samenwerking
 
 

De nonnen van Muktinath-Chumig Gyatsa & Lama Wangyal
Het zijn de nonnen van Muktinath-Chumig Gyatsa waar de MFI als enige organisatie ondersteuning aan biedt. In de eerste plaats werkt de MFI daarom samen met de nonnen van Muktinath-Chumig Gyatsa en hun abt, Lama Wangyal.

Sree Mukti Kshetra Development and Conservation Committee
Voor de uitvoer van bouwwerken, zoals de wc's die we in 2004 aan de nonnen schonken, werken we samen met de lokale Sree Mukti Kshetra Development and Conservation Committee. Dit comité bestaat uit vertegenwoordigers van de drie dorpen uit de Muktinath-vallei waar de nonnen van Muktinath-Chumig Gyatsa traditioneel vandaan komen.

Shangpa Rinpoche
Vlak bij het pelgrimsoord Muktinath zijn nog twee nonnenkloosters. Met name met de abt van Tharpa Choeling Nunnery, Shangpa Rinpoche, hebben we goed contact. In 2005 ondersteunde de MFI het onderwijs aan zijn nonnen met een bijdrage van 500 Euro.

Pundarika
Met de organisatie die de nonnen van het andere klooster, Chumig Gyatsa Gargon Gompa, ondersteunen, wisselen we vooral informatie uit. Zo maken zij op hun website onder meer gebruik van ons fotomateriaal. De activiteiten van de abt van dit klooster, Drubwang Tsoknyi Rinpoche III, richten zich echter vooral op plaatsen buiten de Muktinath-vallei.

Vrienden van Muktinath
ANBI